Spreekuren

Service staat hoog in het vaandel bij de Zorgwegenwacht.

In de regel bezoeken wij alle cliënten thuis.

Kunt/wilt u ons niet thuis ontvangen? In byzondere gevallen spreken wij met u af op een andere locatie. Bijvoorbeeld in Ede bij buurthuis De Meerpaal, Industrielaan 1 of bij wijkcentrum het Kernhuis, Parkrand 60.

Moet u een gemaakte afspraak afzeggen, dan verzoeken wij u vriendelijk dat uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons door te geven.

Spreekuren samenwerkende organisaties:

Voor inwoners met een inkomen van niet meer dan 130% van het minimumloon heeft de gemeente Ede een aantal aantrekkelijke voorzieningen. Zoals bijv. een financiële bijdrage in de kosten van het sporten van uzelf en/of van uw kind(eren). Of bijv. verstrekking van een fiets en een laptop aan uw kind, dat naar het voortgezet onderwijs gaat. Voor het aanvragen van deze extraatjes gaat u naar www.berekenuwrecht.nl Heeft u (nog) geen DigiD-code of begrijpt u niet helemaal, hoe u de extraatjes moet aanvragen? Bezoekt u dan het Loket Digihulp op het Werkplein Food Valley, Raadhuisplein 1, telefoon 14 0318. Elke vrijdag van 9 tot 12 uur zitten er vrijwilligers klaar om u de helpende hand te bieden.